3% társasági adó szolgáltatóknak, 5% osztalékdaó

Vállalkozása határait kiterjesztené kelet felé? Megcélozná szolgáltatásaival, termékeivel a román fogyasztóréteget, ÁFA-mentesen számlázna más EU-s tagországok felé? Irodánk segítségére lesz cége magalapításában,vagy kész EU-s adószámmal rendelkező, ÁFA-körös KFT-ket is kínálunk megvételre!
A cégalapítást Romániában teljes egészében megszervezzük. Elegendő, ha kétszer leutazik Nagyváradra, amikor is aláírja a cégalapításhoz szükséges dokumentumokat. A romániai cégalapítás után cége könyvelését is elvégezzük,Közösségi (EU-s) adószámát is kiváltjuk! Az ÁFA-regisztráció nehézkesen működik, az adóhivatal a vállalkozás és az ügyvezető részéről komoly üzleti szándékot kíván meg. Keressék kész, ÁFA-regisztrált cégeinket Eu-s adószámmal! Maga a cégalapítás  nem kerül többe 200 ezer Ft-nál törzstőkével, ügyintézési díjjal. EU-s adószám 2 hét alatt elkészül a szolgáltató cégeknek. ELADÓ ROMÁN CÉGEK EU-s SZÁMMAL ITT!  A megoldás; romániai cégalapítás.
                                  Romániai cégformák - átláthatóan
   IGEN, CÉGET ALAPÍTOK: MI KELL HOZZÁ ÉS MENNYIT FIZETEK ÉRTE?<<Kattintson
                                   Tárgyaló bérlése Nagyváradon irodánktól.
                 Alapító okirat magyar nyelvű hivatalos fordítása: román KFT alapító okirat


Romániai cégalapítás

FONTOS: Romániában nem létezik súlyadó a teheratókra és pótkocsikra, és a román KFT ügyvezetője sem kell kötelező módon alkalmazottja legyen a cégnek,tehát nem kell munkabér utáni adót fizetni utána! Romániai munkaerő kölcsönző cég alapítása itt!
    Pénzt akar megtakarítani a kedvezőbb adófeltételeknek köszönhetően, vagy terjeszkedne új piacok felé? Ebben leszünk  segítségére. A mi irodánk nem tud székhelyszolgáltatást biztosítani, mivel az új törvények alapján minden cégnek saját irodával kell rendelkeznie, ahol a cég papírjait kell tartani, és ezen hely alkalmas kell legyen irodai tevékenységre. Segítünk azonban ügyfeleinknek felvenni a kapcsolatot egy ingatlanközvetítővel, aki keres cége számára egy kedvező áron bérelhető irodát. Irodákat havi 100-120 euróért már lehet bérelni, többnyire 1-3 havi díjat kell előre fizetni.  A romániai cégalapítás számtalan előnnyel jár.
Fontos tudnivaló, hogy Romániában a minimálbér összege 68 ezer Ft körül mozog, s az az után fizetendő járulékok sem haladják meg a 40 ezer Ft-t. Egyik  ügyfelünk cége beosztottainak  a száma mostanra 70 főre duzzadt, ez óriási megtakarítást jelent. Országunkban a magyar béreknél kevesebbért találhat megfelelő szakembereket, persze ez függ attól, hogy milyen képzettségű személyeket keres, ugyanis bizonyos szakmákban az utóbbi években ugrásszerűen megemelkedtek a bérek.
Cégalapítás románia, engedélyek - a működési engedéllyel és a munkaerőtoborzással kapcsolatos részletekért  klikkeljen
Cégalapítás Romániában; itt egy személy is alapíthat céget, a cég törzstőkéje mindössze 15 ezer Ft, amihez a kft alapítás után azonnal hozzá is férhet. A romániai cégalapítás maximum 2 hetet vesz igénybe EU-s adószámmal együtt, a cégbejegyzéshez szükséges iratok magánszemély esetén;
              -másolat a lakcímkártyáról és a személyiről
              -abban az esetben ha cég a tulajdonos a céges dokumentumokra lesz szükség, azok                 hivatalos angol illetve román nyelvű fordításai is kellenek.
Az egész procedúrát úgy szervezzük meg, hogy Önnek mindössze pár órát kell Nagyváradon töltenie a romániai cégalapítás végett, amikor is minden szükséges dokumentumot aláír, s onnantól már csak egy hét, míg a cégbíróság engedélyezi a cég megalapítását.
Romániában van ÁFA-fizető, és ÁFÁ-t nem fizető cégforma (ÁFA 20%), és mindehhez társul a 16%-os vagy 3%-os társasági adó. Alapból a 3%-os kategóriába fog beiratkozni a vállalkozás, és ez az adózási forma lesz érvényben mindaddig, amíg a cég el nem éri a 100.000 euró évi forgalmat, efölött pedig a 16%-os adósávba fog tartozni. A 16%-os adózás esetében a profitból kell 16%-ot befizetni az államnak. A forgalomadós (3%) cégforma esetében az összbevétel 3%-át kell adóként befizetni, s tudni kell, hogy ebben az esetben a költségeket nem lehet leírni a társasági adó fizetésekor, ám osztalék felvételkor már elszámolhatók a költségek. Az osztalékadó 5%. Nincs iparűzési és Robin Hood adó. A romániai cégalapítás első lépéseként ha az ÁFA-mentes cégformát választja, tudnia kell, hogy évi 100 ezer euró forgalomig maradhat ebben a kategóriában. Román céggel Magyarországon is működhet, adhat ki számlákat, amennyiben ott nem folytat termelő tevékenységet, vagyis szolgáltat, sőt a munkaerőkölcsönzési tevékenység megválasztásával román cége alkalmazottai Magyarországon is dolgozhatnak TEÁOR-kódtól függően 180 naptól akár egész évben. A romániai cégalapítás után leírhatja az alapítási költségeket. . A román gazdasági társaságokra vonatkozó rendelet kimondja, hogy a cégszékhely a cégműködés központi helye, s ugyanitt kell tárolni a céges dokumentumokat is. Ha ez nem felel meg az Ön elképzeléseinek, akkor felkérhet minket, hogy olyan cégszékhelyet keressünk, ami megfelel az Ön igényeinek. Ha a romániai cégalapítás lebonyolítását követően alkalmazottakra van szüksége, akkor a megfelelő szakemberek felkutatásában is segítséget nyújtunk, továbbá egyéb kéréseivel is fordulhat hozzánk bizalommal.
Természetesen a kft alapítás utáni időszakban is segítségére leszünk, bármilyen problémája adódik, hozzánk bizalommal fordulhat, könyvelését is intézzük. Tekintse meg marketing szolgáltatásainkat, hogy ha a román cégalapítás után népszerűsíteni szeretné szolgáltatásait.

Cégalapítás Romániában <- szolgáltatásaink és áraink megtekintéséhez kattintson a linkre.

Cégalapítás Romániában: cége Nagyváradon kerül bejegyzésre. A város 10 km-re van a magyar határtól, geográfiai és gazdaságpolitikai szempontból ideális új vállalkozások beindítására. Lakossága meghaladja a 200 ezret.

Cégalapítás Románia. Miért érdemes Romániába jönni?- Cikk olvasásáért kattintson!
Cégalapítás Románia-  hívjon a következő telefonszámon, ha céget alapítana: 0040758560294


Tipp: cégalapítás Romániában...
Számos üzletember azzal a céllal hozza létre romániai vállalkozását, hogy adót takarítson meg azáltal. Így román cégéről számlákat állíthat ki magyarországi Kft-je vagy ügyfelei felé. Ezt a költséget Ön Magyarországon leírja, itt kifizeti azután a szükséges adókat, s felveszi azt megtakarítván így jelentős összegeket. Ebben az esetben a 3%-os adózási formát javasolt választani. Romániai cégalapítás, ami egy könnyebb és jövedelmezőbb utat jelent a mai válságos időszakban.

Ez egy keresőre optimalizált weboldal. Ha szeretné, hogy az Ön honlapja is bekerüljön a Google első találatai közé a kívánt kulcsszavakra, akkor tekintse meg keresőoptimalizálás románul ajánlatunkat, és kérjen ajánlatot