3% társasági adó szolgáltatóknak, 5% osztalékdaó

Vállalkozása határait kiterjesztené kelet felé? Megcélozná szolgáltatásaival, termékeivel a román fogyasztóréteget, ÁFA-mentesen számlázna más EU-s tagországok felé? Irodánk segítségére lesz cége magalapításában,vagy kész EU-s adószámmal rendelkezo, ÁFA-körös KFT-ket is kínálunk megvételre!
A cégalapítást Romániában teljes egészében megszervezzük. Elegendo, ha kétszer leutazik Nagyváradra, amikor is aláírja a cégalapításhoz szükséges dokumentumokat. A romániai cégalapítás után cége könyvelését is elvégezzük,Közösségi (EU-s) adószámát is kiváltjuk! Az ÁFA-regisztráció nehézkesen muködik, az adóhivatal a vállalkozás és az ügyvezeto részérol komoly üzleti szándékot kíván meg. Keressék kész, ÁFA-regisztrált cégeinket Eu-s adószámmal! Maga a cégalapítás  nem kerül többe 600 EUR-nál törzstokével, ügyintézési díjjal. EU-s adószám 2 hét alatt elkészül a szolgáltató cégeknek. ELADÓ ROMÁN CÉGEK EU-s SZÁMMAL ITT!  A megoldás; romániai cégalapítás.
                                  Romániai cégformák - átláthatóan
   IGEN, CÉGET ALAPÍTOK: MI KELL HOZZÁ ÉS MENNYIT FIZETEK ÉRTE?<<Kattintson
                                   Tárgyaló bérlése Nagyváradon irodánktól.
                 Alapító okirat magyar nyelvu hivatalos fordítása: román KFT alapító okirat


Romániai cégalapítás

FONTOS: Romániában nem létezik súlyadó a teheratókra és pótkocsikra, és a román KFT ügyvezetoje sem kell kötelezo módon alkalmazottja legyen a cégnek,tehát nem kell munkabér utáni adót fizetni utána! Romániai munkaero kölcsönzo cég alapítása itt!
    Pénzt akar megtakarítani a kedvezobb adófeltételeknek köszönhetoen, vagy terjeszkedne új piacok felé? Ebben leszünk  segítségére. A mi irodánk nem tud székhelyszolgáltatást biztosítani, mivel az új törvények alapján minden cégnek saját irodával kell rendelkeznie, ahol a cég papírjait kell tartani, és ezen hely alkalmas kell legyen irodai tevékenységre. Segítünk azonban ügyfeleinknek felvenni a kapcsolatot egy ingatlanközvetítovel, aki keres cége számára egy kedvezo áron bérelheto irodát. Irodákat havi 100-120 euróért már lehet bérelni, többnyire 1-3 havi díjat kell elore fizetni.  A romániai cégalapítás számtalan elonnyel jár.
Fontos tudnivaló, hogy Romániában a minimálbér összege 140 ezer Ft körül mozog, s az az után fizetendo járulékok sem haladják meg a 70 ezer Ft-t. Egyik  ügyfelünk cége beosztottainak  a száma mostanra 70 fore duzzadt, ez óriási megtakarítást jelent. Országunkban a magyar béreknél kevesebbért találhat megfelelo szakembereket, persze ez függ attól, hogy milyen képzettségu személyeket keres, ugyanis bizonyos szakmákban az utóbbi években ugrásszeruen megemelkedtek a bérek.
Cégalapítás románia, engedélyek - a muködési engedéllyel és a munkaerotoborzással kapcsolatos részletekért  klikkeljen
Cégalapítás Romániában; itt egy személy is alapíthat céget, a cég törzstokéje mindössze 15 ezer Ft, amihez a kft alapítás után azonnal hozzá is férhet. A romániai cégalapítás maximum 2 hetet vesz igénybe EU-s adószámmal együtt, a cégbejegyzéshez szükséges iratok magánszemély esetén;
              -másolat a lakcímkártyáról és a személyirol
              -abban az esetben ha cég a tulajdonos a céges dokumentumokra lesz szükség, azok                 hivatalos angol illetve román nyelvu fordításai is kellenek.
Az egész procedúrát úgy szervezzük meg, hogy Önnek mindössze pár órát kell Nagyváradon töltenie a romániai cégalapítás végett, amikor is minden szükséges dokumentumot aláír, s onnantól már csak egy hét, míg a cégbíróság engedélyezi a cég megalapítását.
Romániában van ÁFA-fizeto, és ÁFÁ-t nem fizeto cégforma (ÁFA 19%), és mindehhez társul a 15%-os vagy 3%-os társasági adó. Alapból a 3%-os kategóriába fog beiratkozni a vállalkozás, és ez az adózási forma lesz érvényben mindaddig, amíg a cég el nem éri az 1 millió euró évi forgalmat, efölött pedig a 16%-os adósávba fog tartozni. A 16%-os adózás esetében a profitból kell 16%-ot befizetni az államnak. A forgalomadós (3%) cégforma esetében az összbevétel 3%-át kell adóként befizetni, s tudni kell, hogy ebben az esetben a költségeket nem lehet leírni a társasági adó fizetésekor, ám osztalék felvételkor már elszámolhatók a költségek. Az osztalékadó 5%. Nincs iparuzési és Robin Hood adó. A romániai cégalapítás elso lépéseként ha az ÁFA-mentes cégformát választja, tudnia kell, hogy évi 65 ezer euró forgalomig maradhat ebben a kategóriában. Román céggel Magyarországon is muködhet, adhat ki számlákat, amennyiben ott nem folytat termelo tevékenységet, vagyis szolgáltat, sot a munkaerokölcsönzési tevékenység megválasztásával román cége alkalmazottai Magyarországon is dolgozhatnak TEÁOR-kódtól függoen 180 naptól akár egész évben. A romániai cégalapítás után leírhatja az alapítási költségeket. . A román gazdasági társaságokra vonatkozó rendelet kimondja, hogy a cégszékhely a cégmuködés központi helye, s ugyanitt kell tárolni a céges dokumentumokat is. Ha ez nem felel meg az Ön elképzeléseinek, akkor felkérhet minket, hogy olyan cégszékhelyet keressünk, ami megfelel az Ön igényeinek. Ha a romániai cégalapítás lebonyolítását követoen alkalmazottakra van szüksége, akkor a megfelelo szakemberek felkutatásában is segítséget nyújtunk, továbbá egyéb kéréseivel is fordulhat hozzánk bizalommal.
Természetesen a kft alapítás utáni idoszakban is segítségére leszünk, bármilyen problémája adódik, hozzánk bizalommal fordulhat, könyvelését is intézzük. Tekintse meg marketing szolgáltatásainkat, hogy ha a román cégalapítás után népszerusíteni szeretné szolgáltatásait.

Cégalapítás Romániában <- szolgáltatásaink és áraink megtekintéséhez kattintson a linkre.

Cégalapítás Romániában: cége Nagyváradon kerül bejegyzésre. A város 10 km-re van a magyar határtól, geográfiai és gazdaságpolitikai szempontból ideális új vállalkozások beindítására. Lakossága meghaladja a 200 ezret.

Cégalapítás Románia. Miért érdemes Romániába jönni?- Cikk olvasásáért kattintson!
Cégalapítás Románia-  hívjon a következo telefonszámon, ha céget alapítana: 0036501132779


Tipp: cégalapítás Romániában...
Számos üzletember azzal a céllal hozza létre romániai vállalkozását, hogy adót takarítson meg azáltal. Így román cégérol számlákat állíthat ki magyarországi Kft-je vagy ügyfelei felé. Ezt a költséget Ön Magyarországon leírja, itt kifizeti azután a szükséges adókat, s felveszi azt megtakarítván így jelentos összegeket. Ebben az esetben a 3%-os adózási formát javasolt választani. Romániai cégalapítás, ami egy könnyebb és jövedelmezobb utat jelent a mai válságos idoszakban.

Ez egy keresore optimalizált weboldal. Ha szeretné, hogy az Ön honlapja is bekerüljön a Google elso találatai közé a kívánt kulcsszavakra, akkor tekintse meg keresooptimalizálás románul ajánlatunkat, és kérjen ajánlatot