A  közeljövőben céget vásárolna Romániában? Meg szeretné kímélni magát az alapítással járó vesződségektől? Számos cég eladásánál vett részt irodánk, ügyfeleink többnyire az egy évnél régebben bejegyzett KFT-ket keresik,. Az eladásra kerülő KFT esetében átadjuk a megrendelőnek a legutolsó mérleget, Nullás igazolást kérünk ki a helyi APEH-től, és az ügyvezetővel, tulajdonossal aláíratunk egy nyilatkozatot, miszerint az büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy cége tartozásmentes. Az aktív, jelenleg is működő cégek esetében automatikusan átszáll megvásárláskor a közösségi adószám az új tulajdonosra, alvó cégek esetén a jelenlegi cég tulajdonosa kérvényezi újból az ÁFA-fizető papírt, s ez is átszáll az új tulajdonosra KIVIZSGÁLÁS NÉLKÜL. Jelenleg is NULLÁS aktív cég vételi ára 2.500 Euró, alvó cég vételi ára 1850 Euró. Átírási költség 400 Euró, alvó cégnél az újraaktiválás díjtalan. Aktív cég megvásárlása esetén hozzávetőlegesen két-három hét múlva közösségi adószámmal az új tulajdonos nevén van a KFT, alvó cég esetében egy héttel hosszabb a procedúra, amiben benne van a cég újraélesztése és a tulajdonosváltás.
Meglévő, EU-s számmal már rendelkező cégeket azoknak javasoljuk, akik pályázni szeretnének, mert sok esetben olyan társaságok vehetnek részt a kiírásokon, amelyeknek múltja van, legtöbb esetben egy éves múlttal kell rendelkeznie a pályázat elnyeréséért induló cégnek. Meglévő cég felvásárlása esetén viszont nem lízingelhet az új tulajdonos gépjárműveket azonnal az átvétel után, hiszen legalább egy fél éves pozitív mérleget be kell mutatnia a lízing társaságnál, s ugyanez a helyzet a hitelfelvétellel is.
Ajánlott még a meglévő cég a NEM EU-s és nem román állampolgároknak, például magyar, német, szerb, illetve ukrán, vagy más nem az UNIÓHOZ tartozó országok lakói megvásárolhatnak legálisan létező, Közösségi Adószámmal már rendelkező cégeket, s így az EU-s szám átszáll az új tulajdonosra.
Ha pályázni, lízingelni, vagy kölcsönt szeretne felvenni, akkor tanácsolt egy múlttal rendelkező céget megszerezni. 
Eladó cégek Romániában, Erdélyben. Román Kft vásárlása, kérjen ajánlatot: kulfoldiceg@yahoo.com
Vagy eladó gyógyszertárak Erdélyben, Románia területén

Munkatársaink minden ügylet megkötése előtt kérésre leellenőrzik, hogy a megvásárolni kívánt cégnek van-e adóssága, és csakis tiszta céget kínálunk megvételre.Alapítson munkaerőkölcsönző céget. Résztetek itt!
Romániai Cégalapítás
Fontos tudnivaló azok számára, akik eladó román céget keresnek megvásárlás céljából, hogy egy románcég felvásárlása többe kerül, mint egy vadonatúj KFT megalapítása. A legtöbb esetben 2.000 Euró (alvócég)körüli áron lehet hozzájutni egy létező román céghez, az összeg viszont változó, ugyanis  az eladóhatározza meg az árat. A cég új tulajdonosa állja a közjegyzői, ügyintézői és közvetítői költséget is, ami +400 euró többletköltséget jelent abban az esetben, ha 15-20 napos átírási díjat kér a megrendelő, ha viszont megelégszik a 40 napos átírással is, akkor a közjegyzői díj csupán 200 euró. Ha eladó romániai céget vesz, akkor az átírás két hét alatt megoldható, az új tulajdonosnak egyszer kell lefáradnia Nagyváradra,, pár napra rá pedig már hitelesíti is azt a helyi cégbíró, így már használhatja is újonnan szerzett cégét..