A  közeljövoben céget vásárolna Romániában? Meg szeretné kímélni magát az alapítással járó veszodségektol? Számos cég eladásánál vett részt irodánk, ügyfeleink többnyire az egy évnél régebben bejegyzett KFT-ket keresik,. Az eladásra kerülo KFT esetében átadjuk a megrendelonek a legutolsó mérleget, Nullás igazolást kérünk ki a helyi APEH-tol, és az ügyvezetovel, tulajdonossal aláíratunk egy nyilatkozatot, miszerint az büntetojogi felelossége tudatában kijelenti, hogy cége tartozásmentes. Az aktív, jelenleg is muködo cégek esetében automatikusan átszáll megvásárláskor a közösségi adószám az új tulajdonosra, alvó cégek esetén a jelenlegi cég tulajdonosa kérvényezi újból az ÁFA-fizeto papírt, s ez is átszáll az új tulajdonosra KIVIZSGÁLÁS NÉLKÜL. Jelenleg is NULLÁS aktív cég vételi ára 4.000 Euró, alvó cég vételi ára 1850 Euró. Átírási költség 400 Euró, alvó cégnél az újraaktiválás díjtalan. Aktív cég megvásárlása esetén hozzávetolegesen két-három hét múlva közösségi adószámmal az új tulajdonos nevén van a KFT, alvó cég esetében egy héttel hosszabb a procedúra, amiben benne van a cég újraélesztése és a tulajdonosváltás.
Meglévo, EU-s számmal már rendelkezo cégeket azoknak javasoljuk, akik pályázni szeretnének, mert sok esetben olyan társaságok vehetnek részt a kiírásokon, amelyeknek múltja van, legtöbb esetben egy éves múlttal kell rendelkeznie a pályázat elnyeréséért induló cégnek. Meglévo cég felvásárlása esetén viszont nem lízingelhet az új tulajdonos gépjármuveket azonnal az átvétel után, hiszen legalább egy fél éves pozitív mérleget be kell mutatnia a lízing társaságnál, s ugyanez a helyzet a hitelfelvétellel is.
Ajánlott még a meglévo cég a NEM EU-s és nem román állampolgároknak, például magyar, német, szerb, illetve ukrán, vagy más nem az UNIÓHOZ tartozó országok lakói megvásárolhatnak legálisan létezo, Közösségi Adószámmal már rendelkezo cégeket, s így az EU-s szám átszáll az új tulajdonosra.
Ha pályázni, lízingelni, vagy kölcsönt szeretne felvenni, akkor tanácsolt egy múlttal rendelkezo céget megszerezni. 
Eladó cégek Romániában, Erdélyben. Román Kft vásárlása, kérjen ajánlatot: kulfoldiceg@yahoo.com
Vagy eladó gyógyszertárak Erdélyben, Románia területén

Munkatársaink minden ügylet megkötése elott kérésre leellenorzik, hogy a megvásárolni kívánt cégnek van-e adóssága, és csakis tiszta céget kínálunk megvételre.Alapítson munkaerokölcsönzo céget. Résztetek itt!
Romániai Cégalapítás
Fontos tudnivaló azok számára, akik eladó román céget keresnek megvásárlás céljából, hogy egy románcég felvásárlása többe kerül, mint egy vadonatúj KFT megalapítása. A legtöbb esetben 2.000 Euró (alvócég)körüli áron lehet hozzájutni egy létezo román céghez, az összeg viszont változó, ugyanis  az eladóhatározza meg az árat. A cég új tulajdonosa állja a közjegyzoi, ügyintézoi és közvetítoi költséget is, ami +400 euró többletköltséget jelent abban az esetben, ha 15-20 napos átírási díjat kér a megrendelo, ha viszont megelégszik a 40 napos átírással is, akkor a közjegyzoi díj csupán 200 euró. Ha eladó romániai céget vesz, akkor az átírás két hét alatt megoldható, az új tulajdonosnak egyszer kell lefáradnia Nagyváradra,, pár napra rá pedig már hitelesíti is azt a helyi cégbíró, így már használhatja is újonnan szerzett cégét..