Összegezve: cégalapítás törzstőkével, ügyintézési díjjal, illetékekkel, 200 ezer Ft
Aktuális iroda/székhely ajánlatunk: 10 ezer Ft/Hó - 1 év előre fizetendő

Székhelyszolgáltatást irodánk nem nyújt, de egy ingatlanos partnercég segít irodát találni ügyfeleinknek, ahova bejegyezhetjük a céget.
Ezek az árak egy tulajdonos esetén értendők, és tartalmaznak minden költséget, s benne van:
Közjegyzői díj, Kamarai díj, 2 darab bélyegző, törzstőke, Erkölcsi kiváltása, ÁFA-regisztráció, EU-s szám kiosztásakor képviselet az APEH-kivizsgáláskor.


-

A könyvelés díjszabása havi 10-15.000 Ft-tól indul, ebben benne vannak az éves és féléves mérlegek is.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Cégalapítás közjegyzői meghatalmazással, leutazás nélkül 330 ezer Ft

-Cégalapítás munkaidőn kívüli (este, hétvégén) időpontokban  30 ezer Ft pluszköltség ellenében

- Leányvállalat,Fióktelep létrehozása 250 ezer Ft + a szükséges dokumentumok fordítási költsége

Cégalapítás Románia, főoldal
Ha leutazás nélkül szeretnének létrehozni egy román céget, kérjék el tőlünk a szükséges formanyomtatványt, amit alá kell írniuk egy magyar közjegyzőnél.
A törzstőke 15 ezer Ft körüli összeg, amit a cégalapítás után azonnal kivehet a bankból.
Az alapszolgáltatásunkba benne foglaltatik a cég megalapítása + biztosítunk egy viszonylag olcsón bérelhető székhelyet.

Több tulajdonos esetén nő az alapítási költség, ugyanis ebben az esetben több példányban kell elkészíteni a dokumentumokat, több példányban kell azt lefordítania a hivatalos fordítónak, továbbá a törzstőke összege is nő.  Két tulajnodos esetén hozzávetőlegesen 20 ezer Ft-al nő az ár, és arányosan emelkedik az ezt meghaladó tulajdonosok esetében is. Ha munkaerőkölcsönző céget szeretne Romániában, kattintson

Adótanácsadás Nagyváradon személyesen szakképzett közgazdásztól 3 ezer Ft. A cég megalapítása után ezt az összeget levonjuk az ügyintézési díjból.

A könyvelés díjszabása havi 10-15.000 Ft-tól indul, ebben benne vannak az éves és féléves mérlegek is.

Ha Önnek nem felel meg az a székhely, amit mi ajánlunk, ingatlanközvetítő partnerünk segítségére lesz abban, hogy Ön megtalálja a cége számára legmegfelelőbb irodát.

Az alapszolgáltatáshoz nem tartozik hozzá a működési engedéllyel kapcsolatos információk megszerzése, ha Ön ezeket az adatokat még a cégalapítás előtt szeretné megtudni, akkor megbízhat minket a feladattal. Az ár ebben az esetben is változó, a legegyszerűbb esetekben 5.000 Ft-tól. A személyes találkozó megbeszélése előtt közölje velünk, hogy milyen adatokra van szüksége, ha csupán a cégalapítással kapcsolatos információk érdeklik, ezen kérdéseire azonnal tudunk felelni, ha a működési engedéllyel kapcsolatos részletekre kiváncsi, akkor a személyes találkozó előtt egy héttel közölje velünk ezen igényét, és bízzon meg minket a szükséges információk megszerzésével. Eladó erdélyi gyógyszertár


Természetesen alkalmazottakat is keresünk jövendő cégének. Ebben az esetben is attól függően változik az ár, hogy milyen képzettségű munkatársakat keres, milyen nehéz a szakemberek felkutatása.  Fizikai munkások toborzása már 10.000 Ft-tól...

Ha leutaznak Nagyváradra, akkor mindössze másfél órát vesz igénybe az egész  cégalapítási folyamat. Elsőként aláírják a közjegyzői irodában az előre megszerkesztett dokumentumokat, ezt követően ellátják kézjegyükkel a cégbíróságon az alapító okiratot, végül pedig a Raiffeisen nevű bankban elhelyezik a törzstőkét.

                           Kérésre e-mailben küldünk referenciaanyagot.

Ha Ön szeretné népszerűsíteni új vállalkozását, akkor ebben is segítségére leszünk. Tekintse meg marketing szolgáltatásainkat!

Nem vállalunk el közerkölcsbe ütköző és az illegalitás határát súroló megbízásokat. Nem veszünk részt MLM-tevékenységben, továbbá az MLM-rendszerre hasonlító ügyletek lebonyolítását sem vállaljuk el. Értjük itt; ha Ön terjeszkedni szeretne Romániában, akkor minden további nélkül megszerezzük a megfelelő szakembert, aki a legjobban tud segíteni cége bevezetésében, az ügynöki tevékenységgel megbízott személyt azonban törvényesen alkalmazni kell, a megfelelő munkaeszközöket és a havi fizetést biztosítani kell számára.

Ha Ön kifejezetten a cégalapítással kapcsolatos részletekre (adózás, munkabérek, cégalapítás folyamata, szükséges iratok, számlázás) kiváncsi, akkor előzetes egyeztetés alapján kérhet időpontot egy személyes  megbeszélésre, amelyen tájékoztatjuk Önt a részletekről.

                                            Hasznos információk:
Regisztrációs adó Románia

A céget bárki (akár egy személy is, aki külföldi állampolgár is lehet) megalapíthatja
, bármilyen tevékenységi kört meg lehet jelölni az alapításkor, a működési engedélyeket csupán a megalapítás után kell beszerezni.

Sokan úgy gondolják, hogy ha egy Magyarországon is létező román bankon keresztül intézik pénzügyeiket, akkor komoly összegeket takaríthatnak meg az átutalásnál, ám ez nem így van. Van például OTP bank Nagyváradon is, de csak a neve OTP mert az átutalási díj nem kevesebb a magyarországi Otp-be, mint más romániai bankoknál. Mi a Raiffeisen bankkal dolgozunk, ez az egyik legjobb romaniai bank. Román cégéhez hozzárendelhet egy magyarországi bankszámlát is. Ebben az esetben egy magyarországi hivatalos fordító le kell fordítsa a céges iratokat, és ezen dokumentumokkal kell a kiválasztott magyarországi bankfiókba menni.
Leutazásukkor nem csupán a törzstőkét helyezzük el, hanem beadjuk a kérvényt a bankkartyára, és az online bankingre is (ha igénylik). Miután elkészült a cég, mi megnyitjuk Önök helyett a céges folyószámlát, és az Önök ügyfelei már utalhatnak is az Önök céges bankszámlájára.
Az Áfa 24%, áfamentes számlát állithat ki magyarországi cégnek abban az esetben ha az rendelkezik uniós adszámmal. Az uniós adószám egy hét alatt elkészül. Uniós adószámot csakis ÁFA-s cégek kapnak.
Ha Ön ÁFA-s cég, akkor külfölkdről ÁFA-s cégtől való vásárlás esetén nettóban kapja a számlát, ugyanez a helyzet akkor is, ha Öntől vásárol külföldi ÁFA-s cég.
Ha Ön nem ÁFA-fizető, akkor külföldi ÁFA-s cégtől ÁFA-san vásárol, fordított esetben viszont nettó számlát állít ki.
Az adókat lejben kell fizetni negyedévente, a bankok kezelik úgy a lejes, mint az euró,forint és dollár számlát, online átutalási lehetőséget is biztosít a pénzintézet. Az ÁFA-fizetés választhatóan negyedévente, vagy havonta történik. A társasági adót lehet havonta, negyedévente fizetni.
Számos költséget le lehet írni, ami a cégautóra vonatkozik.
Romániai cége alkalmazhat magyar állampolgárokat, ebben az esetben 90 napig tevékenykedhet Magyarországon hat hónap alatt, vagy bármelyik más uniós tagállamban anélkül, hogy be kellene jelentkezzen az ottani APEH-hez. Abban az esetben azonban ha a munkaerőkölcsönzést választja cége fő tevékenységeként, akkor bármennyi időre kiküldheti alkalmazottait külföldre dolgozni. Az engedélyeztetésben kérje cégünk segítségét.  Létezik azonban olyan megoldás is, hogy folytonosan külföldön dolgozzon romániai cégével.
Ha cége szolgáltatást nyújt, egész évben tevékenykedhet Magyarországon.
Magyarországi cégnek, személynek állíthat ki román számlákat a kettős megadóztatás veszélye nélkül, ha ott nem folytat termelő tevékenységet.
A minimálbér összege kb. 40 ezer Ft, a jarulekok nagysága ami a munkaltatót terheli kb.32%, és kb.28% amit az alkalmazott bruttó fizetéséből tartanak vissza.

Az ÁFA-mentes cégformát leginkább a szolgáltatást nyújtó, kevés költséget generáló vállalkozóknak ajánljuk.
A profitadós cégformánál  a költségek leírhatóak a jövedelemből, így adott esetben akár nullába is ki lehet hozni a céget. 
A törvény nem írja elő, hogy egy román cégnek feltétlenül legyen alkalmazottja.
Ha alapításkor az ÁFA-mentes cégformát választotta, innen még válthat ÁFA-sra, de fordítva nem.
A számlákat románul kell kiállítani, könyvelőink segítségére lesznek ebben.
Iparűzési adó nincs Romániában, csupán az oldalon felsorolt adók léteznek.
A profitadós cégforma azt jelenti, hogy a tiszta nyereségként megmaradt összegből kell leadóznia a 16%-ot. Itt leírhatja a költségeket, és a megmaradt összeg után kell adóznia. A 3%-os társasági adó esetében az összbevételből kell befizetni adóként 3%-ot, ebben az esetben viszont nem vehetők figyelembe a költségek.

Románia a következő államokkal kötött a kettős adózást elkerülő szerződést. A lista itt megtekinthető.

A cégnév megválasztásakor vegyék figyelembe a következőket; ne legyenek a cégnévben iniciálék (pl. M&M), ékezetes betűk, számok, az a szó sem szerepelhet benne, hogy Romania, és az angol hangzású neveket is kerüljék. Több verziót (legalább ötöt) megadni, hogy legyen miből választani, ha egyiket-másikat visszautasítják. Kerüljék a 3-4 betűs megnevezéseket, mert egy már létező név és az Ön által kiválasztott között két karakter eltérés kell hogy legyen. Ha e-mailben elküldik a személyigazolvány és lakcímkártya másolatát, akkor csakis egyszer kell leutazniuk Nagyváradra.
Alapítás előtt közöljék velünk a cég fő tevékenységi körét, és azt, hogy ki lesz az ügyüntéző és a tulajdonos. A román TEÁOR-számok megegyeznek a magyar számokkal. TEÁOR-kódok listája magyarul
Ingatlant is vásárolhat egy román cég tulajdonosaként.
Eladó román cégek ittA következő weboldalon egy online térképet találnak, mely utcakereső funkcióval is rendelkezik, így könnyen megtalálhatnak minket a George Enescu utcán: http://www.oradea-map.typographics.ro/mapMX/mapMX.html
Ám a legegyszerűbb, ha egy könnyen megtalálható ponton találkoznak velünk. Beérkezvén Nagyváradra (Ártánd felől) a város elejétől 5-600 méterre található a PROFI bevásárlóközpont a városban lévő első körforgalom után. Végig egyenesen kell jönniük, hogy eljussanak a PROFI bevásárlóközponthoz, amely az út jobb oldalán található. Innen elkísérjük Önöket a közjegyzői irodába, ahol fél órát tölrünk a cégalapítás végett. Itt szakképzett ügyintéző kollégánk lesz segítségükre, aki a fordító szerepét is betölti.  Ezt követően továbbmegyünk a Raiffeisen bankba, ahol elhelyezzük a törzstőkét, legvégül pedig találkoznak jövendő könyvelőjükkel, aki adózási tanácsokkal látja el Önöket, és felvilágosítja Önöket az itteni adórendszerről.
Pályázat Erdély, Románia   Cégátírás, Székhelyszolgáltatás Románia
Teljes szolgáltatás lehetősége csak nálunk, kérjen ajánlatot!


Áraink a helyszínen a cégalapítási megbízásra vonatkozóan adott esetben alkudhatók