Minőségi román fordítás Romániában élő szakemberektől, akik tanulmányaikat az állami intézményekben az ország hivatalos nyelvén végezték. Ha az Ön célja az, hogy igényes, magas színvonalú román fordítás kerüljön az asztalára, akkor érdemes olyan román fordítót megbíznia a feladattal, aki anyanyelvi szinten beszéli a nyelvet.


                        Hiteles román fordítás 1.5 Ft/karakter áron

Milyen esetekben érdemes hozzánk fordulnia? Ha Ön...

- üzleti
- jogi
- közgazdasági, pénzügyi
- szerződesek
- prospektusok
- irodalmi
- weboldal tartalom
- technikai

...jellegű szövegeket szeretne románról magyarra, vagy magyarról románra fordíttatni, úgy forduljon hozzánk bizalommal;  gendacsongi@yahoo.de   Román magyar fordító, magyar román fordítóRomán fordító munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek  a fordítás terén, napi szinten gyakorolják a román nyelvet, lévén hogy román környezetben, élnek, dolgoznak.

Bármilyen jellegű szöveg fordítását ránk bízhatja, román fordító szakembereink nagy tapasztalattal és gazdag szókinccsel rendelkeznek, mindkét nyelvet anyanyelvi szinten ismerik, széleskörű ismereteik alkalmassá teszik őket a legkülönbözőbb dokumentumok lefordítására. Számtalan cég kínálja szerte a weben román fordítás szolgáltatásait, de igazán jó fordítást csupán a nyelvet behatóan ismerő fordítóktól kaphat. A román magyar fordító megválasztása felelős döntés. Román fordító kollegáink között megtalálható közgazdász, jogász és nyelvész is. Üzleti, pénzügyi, jogi szövegek fordítása, elvállaljuk weboldalak fordítását is.  A fordítandó szöveget a területet legjobban ismerő szakemberre bízzuk, hogy Ön a legjobb minőséget kapja.

Ha román üzletfeleivel szeretne tárgyalni, akkor előzetes egyeztetés alapján biztosítunk Önnek egy a feladatra alkalmas tolmácsot, román fordító szakembert.

Ha igénybe szeretné venni román fordítás szolgáltatásainkat, akkor kérjen egyedi ajánlatot e-mailben.  Levele tartalmazza a fordítandó szöveget és a teljesítési határidőt.


Egyéb cégalapítós szolgáltatásainkat ezen linkeekn keresztül érheti el a következő nyelveken:
Angolul berlini alapítás
Germany company incorporation Berlin
Angolul a román cégalapítással kapcsolatos leírásunk
Company formation in Romania
Illetve ismét német nyelven a román területen történő cégbejegyzésről tájékozódhatnak olvasóink.
Firmengründung in Rumänien
Vagy ugrás vissza a romániai cégalapítások főoldalra