Irodánk nem csupán a romániai cégalapításban, és virtuális székhelyek biztosításában áll rendelkezésére a befektetőknek, hanem tárgyaló termet is bérelhetnek tőlünk ügyfeleink, és mindazon személyek, akik Nagyváradon szeretnének tárgyalni partnereikkel, üzletfeleikkel.
Csendes központi részen tárgyaló bérlése kedvező áron, színvonalas körülmények egy igényesen kialakított 27 m2-es lakrészben, amely áll egy 16 m2-es konferenciateremből, egy 8 m2-es előtérből, és egy 3 m2-es mosdóból.
A tárgyalóteremben egy 90x160 cm-es tárgyalóasztal áll az ügyfelek rendelkezésére, melyet 6 darab szék vesz körül, így a konferenciaterem összesen hat személy kényelmes befogadására alkalmas. Továbbá megtalálható még a tárgyalóban egy több férőhelyes irodai kanapé, valamint laptop, és egy 82 cm-es plazma televízió is, amelyre rácsatlakoztatható a notebook arra az esetre, ha prezentációkat kívánnak ott tartani ügyfeleink. Irodánkban WIFI-jel is fogható, melyre rácsatlakozhatnak az ott tartózkodók az arra alkalmas készülékekről.

Bérleti díj: 3.000 Ft/óra. Legkevesebb 2 óra, azaz 6.000 Ft fizetendő
Foglalás telefonon +40-758560294, vagy e-mailben!

           Konferenciaterem bérlés Romániában


Néhány fotó irodánkról...

Tárgyaló bérlés Nagyvárad

Iroda bérlés Nagyvárad

Tárgyaló Románia

Iroda bérlés Nagyváradon