Abból, hogy Ön eljutott erre a weboldalra, arra következtetek, hogy találkozott az ide mutató linkkel valamelyik katalógus oldalon, vagy beírta a Google keresőbe a számomra fontos kulcsszavak egyikét, és az első találatok között rábukkant az ajánlatunkra.
Ha szeretne Ön is nagyobb népszerűséget az online közegben, akkor megbízhat minket honlapja optimalizálásával, népszerűsítésével.  Köztudott, hogy az internetezők legnagyobb hányada a keresőmotorok segítségével találja meg a keresett információt, terméket, szolgáltatást, ezért ha Ön sikeres online vállalkozást szeretne, akkor feltétlenül népszerűsítenie kell honlapját, hogy az ne vesszen a láthatatlanság homályába. Lehet, hogy az Ön weblapja egy rendkívül tetszetős, szemet gyönyörködtető dizájn elemekkel teletűzdelt webkikötő, mindez azonban semmit sem ér, ha senki sem találja meg azt. Ha szeretné, hogy az Ön site-ja is a Google találati lista elején legyen, akkor mi ezt pár hét leforgása alatt megvalósítjuk. Weboldala népszerűsítését megoldjuk román, angol és német nyelven is. Optimalizálást végzünk románul linképítést végzünk németül és angolul, igény szerint megoldható a keresőoptimalizálás (SEO) is német nyelven. Tárgyaló bérlése Nagyvárad

A keresőoptimalizálás folyamata;

Első lépésként kiválasztjuk az Önnek megfelelő kulcsszavakat, konkurencia- és keyword-elemzést végzünk
. Nem mindig az a legjobb kulcsszó, amire Ön gondol, hiszen csakis egy alapos vizsgálat után derül ki, hogy az internetezők milyen módon keresnek rá az illető szolgáltatásra/termékre. Könnyen előfordulhat, hogy az Ön által kiválasztott kifejezésnek  az egyik szinonímája alkalmazásával sokkal több látogatót csábíthat oldalára. A kulcsszóelemzés után sokszor meglepő eredmények születnek... Mindemellett megvizsgáljuk, milyen backlinkekkel rendelkezik a konkurencia, s ezen információkat mind felhasználjuk az optimalizálás során. A második lépés, hogy regisztráljuk az Ön honlapját szinte az összes magyar (vagy külföldi) webkatalógusba, hogy viszontlinkeket szerezzünk, s tudassuk a keresőrobotokkal, hogy az Ön weboldala értékes információt tartalmaz. A feladat elvégzése közben rendkívül körültekintőnek kell lenni, ugyanis nem mindegy, milyen szöveggel, és hová helyezzük el a linkeket, kellő szakértelmet igényel a művelet.
Ezt követően átalakítjuk a landing page-et oly módon, hogy az megfeleljen a keresőrobotok szempontjainak. Ügyelünk a megfelelő kulcsszósűrűségre, a szöveget úgy írjuk meg, hogy az bárki számára élvezhető legyen, ám a robotok számára is világossá tesszük, hogy miről is szól az oldal. Kiépítjük a keresőbarát belső linkstruktúrát, egyedi tartalommal töltjük fel az oldalt, hogy a robotok ne büntethessék Önt duplikáció miatt. Végül pedig megkezdjük a finomhangolást, hogy még inkább kedvére tegyünk a keresőknek, s azok még jobb helyezést biztosítsanak a honlapnak.
Garantáljuk, hogy a keresőoptimalizálás megkezdése után két hónappal a Google első oldalán fog szerepelni több releváns kulcsszóra is. Ez pedig meghozza a sikert, és a kellő forgalmat honlapja számára. Ön csak az elért eredményért fizet!
Számos felmérés bizonyítja, hogy az internetezők 80%-a nem lapoz a kereső találati listájának a 2. oldalára, ezért kulcsfontosságú, hogy Ön az első oldalon legyen!
Miután felhoztuk honlapját az eredménylista elejére, tanácsokkal látjuk el Önt, hogy hogyan tudja majd megtartani a jövőben az elért pozíciót- mert a konkurencia sem alszik. Weboldalába beépítünk egy részletes kimutatásokat kínáló statisztikát, hogy Ön mindig tudja, honnan érkeztek a látogatói, milyen kulcsszóra találták meg az ajánlatot, mennyi időt töltenek a weboldalon, stb.
Ha Ön még nem rendelkezik weboldallal, akkor készíttethet velünk is, vagy választhat az ingyenes Template adatbázisunkból egyet.
Romániai cégalapításra  visszugrás

Kérjen ajánlatot e-mail-ben. Levele tartalmazza az optimalizálandó honlap webcímét, és az Ön által kiválasztott kulcsszavakat.


Seo Románia, Németország