Ha beindítja új vállalkozását Romániában, akkor elképzelhető, hogy szüksége lesz alkalmazottakra. Ha Ön igényt tart rá, akkor erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy megkeressük az Önnek leglemgefelőbb embereket, legyenek azok kétkezi munkások, vagy többdiplomás, nyelveket beszélő közgazdászok, informatikusok. Tudnia kell, hogy a magyarországi béreknél alacsonyabb áron vásárolhatja meg az itteni alkalmazottak idejét, ám néhány szakmában már igen csak magasra szöktek a bérek. Természetesen tekintettel leszünk arra, hogy Ön nem beszéli az ország hivatalos nyelvét, és a cégalapítás után olyan munkatársakat keresünk Önnek, akik tudnak magyarul. A kft alapítás utáni időszakban kedvező feltételek mellett elvállaljuk könyvelését. Munkaerőkölcsönző vállalkozásalapítása  Romániában
 Bármilyen tevékenységi kört meg lehet választani az alapításkor, később majd a működési engedély megszerzésénél is segítségére leszünk, ha Ön igényt tart erre.
Sok esetben a működési engedélyt szakirányú végzettséghez kötik, ha Ön rendelkezik ilyen diplomával, akkor azt honosítania kell, ha nem, de mégis elszánta magát, hogy céget alapít Romániában, akkor kérésre mi felkutatjuk a megfelelő szakembert, akit alkalmazhat, és akinek a nevére kérvényezheti az engedélyt.
Ha Ön még a cég megalapítása előtt szeretné megtudni, hogy milyen feltételeknek kell eleget tennie bizonyos működési engedélyek kiváltásához, akkor megbízhat minket azzal, hogy ezeket az információkat Önnek megszerezzük.
A cégbejegyzéshez csupán a személyigazolvány és a lakcímkártya másolatára van szükség, továbbá a közjegyző előtt szükség van egy nyilatkozat letételére, miszerint Önnek nincs tartozása a román állam felé.

Árainkról itt informálódhat

A romániai cégalapítás nem csak akkor jelent megoldást, ha nyitni akar kelet felé, vagy a magyarországihoz képest alacsonyabb áron akar elvégeztetni bizonyos munkákat, hanem akkor is ha csupán ki szeretné menteni pénzét, nem óhajt olyan nagy adót fizetni. Romániai eladó gyógyszertárak itt
Cégalapítás Romániában oldalra visszaugrás

Ön valószínűleg a Google keresőből, vagy valamelyik katalógus oldalról jutott el hozzánk. Ha szeretne Ön is a Google találati lista elejére kerülni, akkor tekintse meg keresőoptimalizálás románul - linképítés német nyelven ajánlatunkat.